13.1 C
Timișoara
sâmbătă 24 februarie 2024

MCS Models a Sărbătorit 10 Ani de Eleganță și Implicare în Timișoara

Timișoara, 3 decembrie – MCS Models a marcat o decadă de succes în lumea modei și a evenimentelor sociale, sărbătorind aniversarea sa la Iulius Mall într-un eveniment de excepție. În lumina acestei aniversări remarcabile, MCS Models a adus o notă de strălucire orașului Timișoara, atrăgând atenția prin concursurile de frumusețe Miss & Mister Timișoara 2024 și Miss & Mister Junior Timișoara 2024.

La evenimentul de prestigiu, tineri cu vârste cuprinse între 14 și 23 de ani au concurat pentru titlurile de Miss & Mister Timișoara, în timp ce cei mici, cu vârste între 3 și 12 ani, au strălucit în competiția Miss & Mister Junior Timișoara 2024. Juriul a fost alcătuit din personalități remarcabile precum Dna Gluhovchi Corina, Lili Onet, Oliana Alexandrescu (MISS Auto International), și Andrea Cornier (Designer International).

MCS Models a evidențiat, de-a lungul anilor, parteneriate semnificative, cu sprijinul generos al Cramelor Recaș și Iulius Town, care au pus la dispoziție locația pentru acest eveniment de amploare. De asemenea, Politehnica Timișoara și partenerii locali de business, inclusiv Auchan, Next, C&A, Pick & Cloopenburg, Cupio, Breathless by Alina Mihalache, Violete Boutique des Flores, Fashion Flare Magazine și Mimosa, au contribuit cu premii și cadouri pentru toate vârstele.

Mulțumiri speciale au fost aduse partenerilor media, QubTv și KISSFM, pentru sprijinul acordat în promovarea și acoperirea evenimentului.

De asemenea, MCS Models a subliniat angajamentul său față de responsabilitate socială, fiind organizatorul Galelor Atipic Beauty din Timișoara, în parteneriat cu Magda Coman, eveniment dedicat oamenilor cu dizabilități. Proiectele lor, inclusiv susținerea Ora Lui Robert pentru copiii din medii defavorizate, arată nu doar pasiunea pentru modă, ci și preocuparea pentru comunitate.

Cu ochii spre viitor, MCS Models are planuri îndrăznețe, incluzând proiecte de frumusețe și implicare socială, precum și deschiderea unei școli de modele. Această școală va fi mai mult decât un loc de învățare a modelingului, ci și un centru educațional care va îmbrățișa eticheta, regulile de alimentație, frumusețea și sportul.

Felicitări MCS Models pentru 10 ani de excelență, frumusețe și implicare în comunitate!

Alte subiecte :

Citește și :