Măsurile împotriva COVID-19 din Timișoara

135

 

Autoritățile din Timișoara au stabilit și ele un set de măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Astfel, toate creșele din orașul de pe Bega sunt închise din 11 până în 22 martie și toate evenimentele culturale se suspendă în același interval.

”Conform Hotãrârii 6 din 06.03.2020 a Grupului de suport tehnic-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, toate evenimentele care se desfãșoarã pe raza Municipiului Timișoara, pânã la data de 31.03.2020, indiferent cã se desfãșoarã în spațiul public sau în interiorul unor incinte, au obligația sã cearã avizul Comisiei de Avizare a Adunãrilor Publice. Evenimentele peste 1000 persoane sunt interzise, iar cele între 200 și 1000 persoane trebuie sã solicite avizul prealabil al DSP”, a transmis și Primăria Timișoara.

În clãdirile aparținând Municipiului Timișoara, au fost instalate dozatoare cu dezinfectanți dupã cum urmeazã: Infocentrul Turistic, Camera 12 – Serviciul de relaționare cu cetãțenii, clãdirea Serviciului de Evidențã a Persoanelor.

LĂSAȚI UN MESAJ