10.3 C
Timișoara
vineri 23 februarie 2024

Măsuri de ordine și siguranță publică la „Parastasul Părintelui Arsenie Boca”

Cu ocazia împlinii a 34 de ani de la moartea Părintelui Arsenie Boca, în data de 28 noiembrie a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara va lua măsuri pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului comemorativ-religios dedicat Sfântului Ardealului, ce va avea loc la Mănăstirea Prislop, în județul Hunedoara.
Jandarmii vor fi alături de credincioșii care vor participa la „Parastasul Părintelui Arsenie Boca”, pentru ca aceștia să petreacă momentele de mare încărcătură spirituală, într-un climat sigur, lipsit de incidente. În acest sens, jandarmii recomandă tuturor celor prezenți, să manifeste răbdare pe parcursul derulării activităților, să respecte regulile stabilite de organizator și indicațiile jandarmilor.
„Suntem pregătiți să sprijinim participanții și îi îndrumăm pe aceștia să apeleze cu încredere la ajutorul colegilor prezenți la aceste eveniment, oricând consideră că este necesar” se mai spune în comunicatul militarilor.

Alte subiecte :

20 de ani de Smithfield România, 4.600 de specialiști dedicați în a produce „Hrană bună. În mod responsabil.”

2024 marchează 20 de ani de la debutul operațiunilor Smithfield România și tot atâția de angajament continuu în formarea de cariere de succes. „De...

Prima ediție 2024 a Salonului Industriei Ușoare | FOTO-VIDEO

În perioada 21 - 25 februarie 2024, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește prima ediție din acest an a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, eveniment tradițional în rândul...

Citește și :