9.8 C
Timișoara
vineri 1 martie 2024

Măsuri de ordine și siguranță publică la competițiile sportive din weekend

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii Grupării Mobile Timișoara vor fi alături de cei pasionați de fotbal și vor lua măsuri pentru asigurarea ordinii publice la competițiile sportive organizate în zona de competență, astfel:
– Astăzi, începând cu ora 14.00, pe Stadionul Comunal Carani se va desfășura meciul din Liga a III-a de fotbal, dintre echipele CS Phoenix Buziaș și FC Gloria Lunca Teuz Cermei, iar începând cu ora 14.30, pe stadionul „Ștefan Dobay” din comuna Dumbrăvița se va desfășura meciul din Liga a II-a de fotbal, dintre echipele CSC Dumbrăvița și FC Gloria Buzău.
– Sâmbătă, începând cu ora 14.00, pe Stadionul „Electrica” din municipiul Timișoara se va desfășura meciul din Liga a III-a de fotbal, dintre echipele SSU Politehnica Timișoara și CS Avântul Periam.
– Duminică, începând cu ora 11.00, pe stadionul „Michael Klein” din municipiul Hunedoara se va desfășura meciul din Liga a II-a de fotbal, dintre echipele CS Corvinul Hunedoara și CSC 1599 Șelimbăr.

„Pentru a preveni producerea oricărui posibil incident, recomandăm tuturor celor prezenți la aceste evenimente sportive, să nu se implice în situații care ar putea să tulbure ordinea și liniștea publică, delimitându-se de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
Noi suntem pregătiți să oferim sprijin la nevoie și îndrumăm participanții să apeleze la noi, oricând consideră că este necesar. Bucurați-vă de fotbal, în siguranță”
anunță jandarmii.

Alte subiecte :

Marian Vasile și-a anunțat oficial candidatura pentru postul de primar al Timișoarei | Foto-Video

Cu o zi înainte de Mărțișor, fostul manager al județului Timiș, dar și fost vicepreședinte al Consiliului Județean, în mandatul 2013-2015, Marian Constantin Vasile...

Primăria Timișoara continuă să sprijine Societatea de Transport Public în rezolvarea deficitului de șoferi de autobuz

Primăria Timișoara și  Societatea de Transport Public (STPT) continuă demersurile de eficientizare a transportului în comun. Astfel, un autobuz din parcul...

Citește și :