Măsuri de ordine și siguranță în zilele de sărbătoare ce urmează

40

În perioada 14-16 august 2022, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, la manifestările cultural-artistice organizate în zona de competență.
Militarii vor fi alături de participanții la evenimentele ce se vor desfășura în unele localități din județul Timiș, prilejuite de sărbătoarea religioasă „Adormirea Maicii Domnului”. Jandarmii Grupării Mobile Timișoara sunt la datorie, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale, astfel încât, cei care aleg să petreacă următoarele zile libere, participând la activitățile organizate în localitățile: Saravale, Șandra, Gottlob, Ciacova, Peciu Nou, Folea, Șag și Urseni, să se bucure de acestea, în siguranță!

Efective de jandarmi vor fi prezente în județul Caraș-Severin, cu ocazia „Zilelor orașului Moldova Nouă” și în județul Hunedoara, la manifestările dedicate „Zilelor orașului Călan”, asigurându-ne că evenimentele rămân sigure pentru participanți.
Se va acorda o atenție deosebită prevenirii oricăror posibile incidente, iar descurajarea și combaterea consumului/ deținerii/traficului de substanțe interzise, rămâne un obiectiv principal pentru toți jandarmii din dispozitiv.
„Vă recomandăm să fiți vigilenți în locurile aglomerate, supravegheați copiii, dacă aceștia vă însoțesc la manifestații, acordați atenție bagajelor, respectați regulile stabilite de organizatori și solicitați sprijinul forțelor de ordine prezente sau apelați numărul unic de urgență 112, dacă sunteți martorii unui incident” mai spun jandarmii.
.