Măsuri de ordine și siguranță în perioada 19-21 august

52

Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va asigura ordinea și siguranța publică la manifestările cultural-artistice organizate în zona de competență, astfel încât participanții să petreacă zile liniștite, fără evenimente neplăcute.
Dacă alegeți județul Hunedoara, ca destinație de weekend și doriți să vă bucurați de activitățile organizate cu ocazia „Zilelor orașului Simeria”, sau cu prilejul „Zilelor orașului Uricani”, jandarmii vor fi prezenți la aceste evenimente, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale.
Se va acorda o atenție deosebită descurajării și combaterii consumului/deținerii/traficului de substanțe interzise și publicul este îndrumat să facă alegeri responsabile, pentru a rămâne în siguranță. De asemenea, jandrmii recomandă să fiți vigilenți în locurile aglomerate, supravegheați copiii, dacă aceștia vă însoțesc la manifestații, acordați atenție bagajelor și evitați implicarea în situații care ar putea să tulbure ordinea și liniștea publică.
În cazul în care aveți nevoie de ajutor, sau sunteți martorii unui incident, solicitați sprijinul forțelor de ordine prezente sau apelați numărul unic de urgență 112.
Jandrmii sunt la datorie, pentru siguranța dumneavoastră.