Mașini distruse cu pietre, în Arad. Acuzații de intimidare VIDEO

110

Două mașini au fost distruse, noaptea trecută, în comuna Livada din județul Arad. Trei persoane au fost surprinse de camere de supraveghere în timp ce dădeau atacul, după ora 01:00. Autoturismele aparțin lui Adrian Țolea, candidat independent la alegerile locale din comună, la funcția de primar.

Acesta a publicat pozele pe Facebook și cere ajutor în identificarea făptașilor. De asemenea, spune că a fost o acțiune de intimidare la adresa sa. „Sprijin în identificarea agresorilor. Iată faptele: -️ în septembrie am fost candidat independent la funcția de primar în comuna Livada, având un rezultat de 26%; – în seara zilei de 27 noiembrie 2020, în CL Livada, după 3 încercări nu a fost ales viceprimarul, PNL și primarul pierzând la vot. -️ în 28 noiembrie, la ora 1:00 (noaptea), mașinile din fața casei mele au fost vandalizate (vezi poze). -️ am anunțat poliția care a demarat o anchetă.

Cu sprijinul oamenilor din comuna Livada, am primit filmări video (atașez una dintre ele). ️Dacă recunoașteți persoanele implicate după gesturi, postură, conformație sau alte indicii personale, vă rog să mă contactati în privat. Sunt îngrijorat pentru siguranța familiei mele și orice indiciu ne ajută! Vă mulțumesc pentru susținere și solidaritate”, este mesajul păgubitului.

Indivizii au spart și geamul casei vecine cu cea a lui Adrian Țolea. Poliția încearcă acum să identifice făptașii în baza imaginilor de pe camerele de securitate.

LĂSAȚI UN MESAJ