Mărturisire emoţionantă a marelui Iglesias la Timişoara: „La 72 de ani cânt exclusiv pentru voi!” VIDEO

30128

Pe un frig pătrunzător și un vânt venit, parcă, din stepa rusească, Julio Iglesias a emoționat cu muzica sa peste 7000 de timișoreni.

Un artist fără pereche, în fond, cel mai bine vândut muzician latino, la nivel mondial, Julio Iglesias a demonstrat și în această seară că rămâne unul dintre cei mai mari cântăreți de muzică ușoară ai lumii!

În pofida frigului pătrunzător de afară, Iglesias a cântat ca în vremurile sale bune, fără a da semne de oboseală ori de plictis în fața publicului timișorean, adunat în Piața Libertății. Rând pe rând, vocea, imposibil de imitat, a marelui Julio a interpretat șlagărele celebre, începând cu anii ’70, și până astazi, cum ar fi : „Me va, me va”, „La Carretera”, „Un canto a Galicia”, continuând cu cele în limba engleză, dintre care ar fi de menționat „When I need you”.

În timp ce încerca să „încălzească”, la propriu, publicul din piață, „magul” spaniol a făcut și o splendidă mărturisire de credință: „De multă vreme, eu cânt în toate aceste concerte aproape pe gratis, pentru că realmente nu mai am nevoie de banii aceștia, câştigând suficient în lunga mea carieră. Vă mărturisesc că o fac pentru oameni ca voi, care, acum, la 72 de ani, mă țineți, practic, în viață!”.

Un mare artist, care a cântat în duet cu alti artiști uriași ai planetei, precum Frank Sinatra, Diana Ross sau Willie Nelson și care a făcut fericit, pentru a doua oară, în ultimii nouă ani, publicul timișorean, prin excepționala sa prestație live!

 

LĂSAȚI UN MESAJ