16.2 C
Timișoara
vineri 1 martie 2024

Marșul Eroilor pornește sâmbătă prin Timișoara pentru a 18-lea an consecutiv

Marșul Eroilor organizat de suporterii timișoreni, a ajuns la cea de-a 18-a ediție și va avea loc sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 18.00, cu plecare din Piața Maria.

Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria anunță că se va parcurge un traseu de aproape două ore și jumătate, cu destinație finală Cimitirul Eroilor din Calea Aradului, acolo unde fanii vor aprinde o lumânare și vor spune o rugăciune pentru cei care au murit sau au fost răniți în zilele acelui decembrie.

„Este un act solemn, plin de semnificație, ce reamintește participanților că fiecare pas înseamnă recunoștință față de cei care au sacrificat totul pentru libertatea noastră. Traseul include opriri la locuri încărcate de semnificație, precum Catedrala Mitropolitană, Opera Română, Memorialul Revoluției sau Cimitirul Eroilor. ”Cine uită e complice!”, transmit organizatorii.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro/

Alte subiecte :

Ordine și siguranță la meciul dintre AFC UTA Arad – FC U Craiova 1948

Jandarmii Grupării Mobile Timişoara asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor cu ocazia derulării partidei de fotbal din cadrul SuperLigii...

Iulius Town și Alergotura te provoacă să urci sute de trepte!

Una dintre cele mai apreciate competiții în care vă puteți testa atât condiția fizică, cât și spiritul de echipă va avea loc în weekend...

Citește și :