Mars retrage produse din 55 de ţări! Sunt vizate şi sortimente vândute în România

919

După ce în produse au fost găsite bucăţi de plastic, producătorul de ciocolată american Mars Inc. a anunţat marţi că retrage toate batoanele Mars, Snickers, Milky Way Minies şi Miniatures cu data de expirare cuprinsă între 19 iunie 2016 – 8 ianuarie 2017 din 55 de ţări de pe întreg mapamondul. Acest lucru se întâmplă şi în România.

Mars România anunţă retragerea unor loturi din produsele miniaturi 8 g (Snickers, Mars, Milky Way), multipack 4×50 g Snickers şi Mars, respectiv Celebrations 220 g şi 400 g, ca măsură preventivă.

„Până la această dată, MARS a primit o singură reclamaţie de la un consumator, iar în România nu a fost înregistrată nicio reclamaţie”, a anunţat Mars România, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Mars România mai spun că acesta este un incident izolat şi numai produsele cu detaliile de mai sus fabricate în Olanda fac obiectul retragerii de pe piaţă.

„Toate celelalte tipuri de ciocolată distribuite de către Mars România sunt în continuare disponibile pentru achiziţie şi sigure pentru consum. Mars România tratează cu maximă seriozitate calitatea şi siguranta alimentelor, îşi asumă în mod voluntar şi preventiv decizia de retragere a loturilor de produse menţionate şi cere scuze consumatorilor pentru eventuale inconveniente”, adaugă compania.

Iniţial, Mars Inc. a anunţat că va retrage batoanele de ciocolată din Germania, după care măsura a fost extinsă şi în Olanda, Marea Britanie, Franţa, Spania, Italia, Belgia, apoi şi alte ţări.

LĂSAȚI UN MESAJ