Marian Neacșu a ajuns la Timișoara! Ce s-a discutat la ședința cu membrii Biroului Permanent Județean, de la sediul PSD Timiș-VIDEO

618

Reuniune importantă, marți, la sediul filialei PSD Timiș, unde a sosit, de la București, Marian Neacșu, secretarul general al PSD, pentru a discuta cu membrii Biroului Permanent Județean, despre situația filialei județene.

De la această importantă întâlnire a lipsit tocmai cel numit recent coordonatorul PSD Timiș, Petru Andea, care se pare că e plecat în concediu, în străinătate.

La ieșirea de la ședință, Marian Neacșu a declarat ca scopul reunirii a fost analizarea situației unei organizații și nicidecum a unui om, așa cum s-a zvonit în mass-media. El a mai spus că nu a venit la Timișoara cu resentimente, ci cât se poate de deschis.

Potrivit secretarului general al PSD, organizația din Timiș are rezultate deosebite. La ședință au avut poziții constructive toți primarii prezenți, singurele nemulțumiri ale acestora fiind legate doar de câteva investiții făcute în comunele din județ, prin programul PNDL, unele dintre acestea fiind mai dezavantajate ca altele.

La reuniunea de marți s-au analizat și lucrurile întâmplate în ultima vreme în filiala PSD Timiș, iar concluziile nu aduc nimic nou. La filiala județeană rămâne președinte executiv Călin Dobra, iar Petru Andea nu va fi, momentan, conducător. Acesta are deja funcția de secretar de stat la Ministerul Învățământului, acest lucru însemnând că nu se va putea ocupa în totalitate de filiala PSD Timiș, iar județul nu are nevoie de un conducător ,,de duminică”, potrivit lui Marian Neacșu. Acesta din urmă a spus că Timișul nu avea la conducerea PSD un președinte din afara organizației, cu atât mai puțin unul de la Arad.

,,Ne preocupă să fie liniște în organizație, ca populația să nu își piardă încrederea în partid. Cel mai important este să se ducă la îndeplinire programul de guvernare.”, a declarat Neacșu.

Referitor la zvonurile legate de faptul că majoritatea primarilor din Timiș îl sprijină pe Sorin Grindeanu, Neacșu a declarat că aceștia au înțeles că trebuie să se supună unor reguli politice, așa că vor merge pe o linie comună.

Secretarul general al PSD a declarat că la organizația centrală a PSD, din București, nu a fost înregistrată nici o contestație a fostului premier, cu privire la excluderea sa din partid.

 

LĂSAȚI UN MESAJ