Maria Olaru își lansează la Timișoara cartea în care vorbește de bătăile din viața de gimnastă. Când are loc evenimentul

478

Maria Olaru, campioană mondială absolută la gimnastică, își lansează cartea autobiografică și la Timișoara. Volumul intitulat „Prețul aurului. Sinceritate incomodă” a declanșat un imens scandal, asta pentru că Maria Olaru povestește în carte și despre bătăile din viața de gimnastă, pe care le-a încasat de la antrenori.

Lansarea cărții are loc mâine, 16 iunie, între orele 19.00 – 21.00, la Cărturești, în Iulius Mall Timișoara, în prezența Mariei Olaru.

Dragă cititorule, îți propun să facem cunoștință. Eu sunt Maria. Maria Olaru, gimnasta… Dar dacă vrei să mă cunoști mai bine pe mine, Maria, sportivul și omul deopotrivă, trebuie să ai răbdare. Viața mea nu se poate povesti în 34 de rânduri, atâția câți ani am. Asta pentru că în acești 34 de ani mi s-au întâmplat atâtea lucruri cât într-o viață de om. Așadar, îți voi spune povestea mea… Cum am ajuns să fac gimnastică? A fost o pură întâmplare… Ba nu! Pentru că, așa cum am aflat de la un înțelept, nimic important, pe lumea asta, nu e întâmplător… Sportul m-a format și m-a pregătit pentru viață, contribuind mult la integrarea mea în societate, conferindu-mi în acest sens calități indispensabile. Ca fostă sportivă de înaltă performanță sunt obișnuită cu disciplina, programul riguros, călită psihic în numeroasele antrenamente și competiții, cunoscând deopotrivă gustul dulce al victoriei și pe cel amar al înfrângerii. Sportul m-a consacrat și tot ceea ce sunt astăzi, datorez sportului. Asta sunt, asta este povestea mea”, scrie Maria Olaru în prefața autobiografiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ