Mandatele de percheziție a locuințelor romilor bănuiți de furt, respinse la Timișoara. Dezvăluirea unei tinere studente jefuite

2455

O tânără studentă, venită la Timișoara pentru a-și urma studiile superioare, a trecut printr-un incident nefericit, în momentul în care a ajuns în orașul bănățean. Chiar în momentul în care tânăra a lăsat mașina parcată lângă unul dintre căminele pentru studenți, unde urma să se cazeze, aceasta i-a fost spartă. În numai 13 minute, cât a lipsit de lângă autoturism, răufăcătorii au acționat, golind mașina de toate obiectele lăsate înăuntru.

Fata a făcut imediat o plângere la poliție, dar a fost uluită de răspunsurile și ,,soluția” primită. Redăm, integral, pățania tinerei, povestită chiar de aceasta:

,,As vrea sa va povestesc ultima mea patanie cu Politia Romana.. patanie care m-a lasat cu o dezamagire totala fata de autoritatile de la noi din tara.. sau Timisoara cel putin. Recent am postat pe anumite grupuri, faptul ca mi s-a spart masina in 13 minute cat am lipsit de langa ea. Mi s-a furat o tableta, un laptop si toate hainele+alte bunuri valoroase. (Numa ce venisem la camin pentru cazare). Nu aveam lucrurile la vedere, dar probabil ca am fost „filati”, iar in alea 13 minute cat am lipsit, s-a actionat. Bun, am mers la politie. Am facut toate demersurile, iar dupa ce am localizat tableta,cu ajutorul unui prieten, nu cu ajutorul politiei, s-a cerut un mandat de perchezitie pentru adresa respectiva. Eram fericita ca macar parte din lucruri imi voi recupera. Am fost si acolo in zona, dar din pacate singura nu am ce sa fac fiind un cartier populat de oameni de etnie roma. Stiam si stiu si acum unde imi sunt lucrurile… dat fiind toate acestea (adica stiam unde imi sunt toate obiectele ce mi s-au furat) am stat dupa acel mandat 4 zile ca dupa sa mi se refuze de judecator/procuror fara nici un motiv… Pe scurt: mi se fura niste obiecte, merg la politie si le arat casa unde imi sunt obiectele furate. Ei cer judecatorului/ procurorului mandat de perchezitie care dupa 4 zile este respins fara nici un motiv. Multumesc domnului judecator pt suferinta produsa. Parlamentarii si hotii ne conduc tara!!!!! Acum stau si ma uit cum semnalul gps de la tableta va disparea…”, a povestit, dezamăgită, tânăra studentă.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ