17.1 C
Timisoara
sâmbătă 11 iulie 2020
Mamă spulberată pe trecerea de pietoni. Își ținea la piept bebelușul de...

Mamă spulberată pe trecerea de pietoni. Își ținea la piept bebelușul de câteva luni

3245
elicopter smurd

O mamă și fiica ei au fost accidentate grav pe o trecere de pietoni. A fost nevoie de elicopterul SMURD.

O mamă şi fetița ei, de câteva luni, au fost rănite grav după ce o mașină le-a lovit pe o trecere de pietoni în localitatea braşoveană Ucea de Sus, lângă Făgăraș. ”Femeia a trecut prin spatele unui microbuz de transport persoane ce oprise pentru debarcarea pasagerilor când a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism care circula din direcţia Ucea – Victoria, condus de o femeie de 47 ani”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Brașov.

Copilul, luat cu elicopterul SMURD

Atât mama cât și fiica au fost rănite grav. În cazul copilului a fost nevoie de manevre de resuscitare și a fost preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată rapid la spital. ”Intervenim la un accident rutier în Ucea de Sus. Pietoni loviți de autoturism, mama si copil. Copilul a fost resuscitat și a răspuns la manevre, va fi preluat de elicopterul SMURD.

„Mama este inconștientă, preluata de echipaj SAJ, se deplaseaza echipajul SMURD de terapie intensivă pentru a o prelua si a o aduce la UPU Brașov”, a declarat Luiza Danila, purtator de cuvant ISU Brasov.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ