Mama copilului ucis de tată, primele declarații după tragedie

81

Bărbatul din Cluj, acuzat că și-a omorât copilul de opt ani și i-a abandonat trupul în mașină, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Mama băiatului a făcut primele declarații după tragedie.

Suspectul este internat la Spitalul de Urgență din Cluj-Napoca, după ce a încercat să se sinucidă când a fost găsit de polițiștii care îl căutau. Bărbatul plecase în vacanță cu fiul său, de a cărui mamă este despărțit. Când nu a mai știut de cei doi, femeia a sunat la poliție. Conform anchetatorilor, băiatul era mort de două zile atunci când i s-a găsit trupul.

Mama copilului a făcut primele declarații după tragedie și s-a arătat șocată de faptul că bărbatul a călătorit trei zile în mașină cu trupul băiatului ucis.

„Sâmbătă, în 25 iulie, după ce a urlat la telefon la 20.18 cum că am întârziat mi-a spus că e prea târziu. În secunda 2 am sunat la 112. Asta am crezut atunci – deja am simțit că copilul nu mai e în viață și eram ferm convinsă că și-a luat și el viața. Am avut speranța, când cineva l-a văzut pe el și a văzut și mașina, eram ușurată și eram bucuroasă, mă gândeam că dacă el era în viață, și copilul e în viață. Nu îl credeam că i-a putut face rău.

Sunt șocată că trei zile a stat cu copilul mort în mașină și el a încercat să își taie venele când poliția era pe urmele lui. Polițiștii toți au fost alături de mine și au încercat să facă tot posibilul să mă ajute”, a povestit femeia pentru ziarulclujean.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ