5.1 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

Mama care și-a ucis bebelușul abia născut și l-a aruncat în WC, la Botoșani, 4 ani la închisoare

Mama care și-a ucis bebelușul abia născut și la aruncat în WC, la Botoșani, va sta 4 ani la închisoare, fiind condamnată după doar trei termene de judecată.

O tânără din comuna Știubieni, care și-a ucis bebelușul la scurt timp după ce l-a adus pe lume, a fost condamnată marți de judecătorii Tribunalului Botoșani la patru ani și șase luni de închisoare cu executare pentru violență în familie sub forma omorului.

Sentința a venit după numai trei termene de judecată și asta pentru că tânăra în vârstă de 20 de ani, Mihaela L., a solicitat să fie judecată în formulă simplificată, în baza probelor administrate de procurori în timpul anchetei penale.

 

Crima, care a bulversat întreaga comunitate, a avut loc în august 2019, la scurt timp după ce tânăra a revenit acasă după ce fusese plecată la muncă în străinătate. Ea a născut acasă, pe ascuns, a ucis bebelușul cu un hârleț și apoi i-a aruncat trupul în toaletă. Se pare că femeia a apelat la acest gest oribil pentru a ascunde o infidelitate.

 

Sursa: Observator.tv

Alte subiecte :

Conacul Mocioni: expoziție dedicată la Timișoara și artă stradală la Foeni

După trei săptămâni de expunere pe simezele din capitala Islandei, expoziția eveniment despre Conacul Mocioni revine acasă. Începând cu ziua de...

VIDEO: Un cetățean turmentat se dă în spectacol în Complexul Studențesc

Recent, un cetățean turmentat, obișnuit al cartierului, a agasat câțiva studenți. A căutat în tomberoane după mucuri de țigară, și le-a vorbit obscen fetelor...

Citește și :