Mai mulţi taximetrişti au predat poliţiei un bărbat, bănuit că hărţuieşte femei şi copii

191

Mai mulţi taximetrişti din Alexandria au prins şi predat poliţiei, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat, despre care spun că hărţuieşte femei şi copii în oraş. Poliţiştii susţin că bărbatul este cercetat în mai multe dosare, dar a fost eliberat.

Bărbatul a fost prins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în centrul oraşului Alexandria de mai mulţi taximetrişti şi a fost predat poliţiei.

Totul s-a întâmplat pe platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria, unde câţiva taximetrişti au prins şi imobilizat un bărbat, despre care spun că ar urmări şi hărţui femei pe stradă.

O femeie a povestit că bărbatul a mai fost ridicat de autorităţi şi în trecut, dar întotdeauna a ajuns din nou pe străzi.
„Am ghinionul să stea la mine în cartier. Eu cred că am fost printre primele persoane care au chemat Jandarmeria pentru el, dar până au ajuns ei, nu l-au mai găsit. A fost luat acum ceva timp, când s-a luat de alte fete din oraş şi dus la Spitalul din Poroschia, dar la două zile era iar pe străzi”, a spus Oana, o femeie din Alexandria.

Bărbatul a fost eliberat.

„Un individ a fost adus aseară la secţie de nişte taximetrişti. Unul dintre ei a reclamat faptul că l-a găsit pe bărbat în scara blocului său şi nu a putut explica motivul pentru care se afla acolo. Bărbatul este cercetat în mai multe dosare penale pe care le avem în curs, dar pentru că nu avem date suficiente i-am dat drumul. L-am trimis la expertiză la Medicina legală. Până acum nu am primit niciun rezultat. Bărbatul nu e din Teleorman, ci din alt judeţ. Locuia pe strada Agricultori din Alexandria, dar acum nu mai locuieşte acolo. Nu ştim unde locuieşte”, a declarat Iulian Orbeşteanu, comisar şef de poliţie la IPJ Teleorman.

Din spusele oamenilor care erau prezenţi noaptea trecută pe platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria, suspectul are în jur de 40 de ani şi lucrează pe un şantier.
Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ