17 C
Timișoara
sâmbătă 2 decembrie 2023

Mai multe străzi din Timișoara vor fi închise circulației pentru o perioadă de timp

Circulația rutieră va fi restricționată pe mai multe străzi din Timișoara, în perioada următoare.

Potrivit Primăriei Timișoara, măsurile vor fi luate la solicitarea operatorilor care efectuează reparații sau investiții.

În perioada 30 octombrie – 20 noiembrie, traficul rutier va fi închis pe strada Câmpului, pe tronsonul cuprins între strada Torac și strada Levănțica, pentru desfășurarea lucrărilor la drumurile municipale.

Din 30 octombrie până în data de 17 noiembrie, traficul rutier va fi restricționat în vederea executării lucrărilor la instalația de canalizare de pe strada Nicu Filipinescu, tronsonul cuprins între imobilul cu nr. 14 – intersecție cu bulevardul Take Ionescu.

Începând din 31 octombrie până în 25 noiembrie, traficul rutier se va închide pe strada Nufărul, tronsonul cuprins între strada Gării și strada Constantin Olănescu, pentru continuarea lucrărilor cuprinse în proiectul ”CL12: Execuție lucrări în proiectul în proiectul la rețeaua de apă și canalizare Timișoara Nord Lot 1”.

Tot din 31 octombrie până în 13 noiembrie, traficul rutier se va restricționa pe strada Avram Imbroane, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Gheorghe Adam și intersecția strada Măcin și în dreptul imobilului nr. 62 pe a doua bandă de circulație.

Din data de 1 noiembrie, de la ora 9.00, până în 8 noiembrie la ora 17.00, se îmchide o bandă de circulație pe strada Ovidiu Balea pe o porțiune de aproximativ 100 m, în vederea realizării racordurilor rețelelor edilitare la zona de locuințe.

De asemenea, în perioada 3 noiembrie – 15 noiembrie, sunt impuse restricții rutiere pe strada Simion Bărnuțiu, în zona intersecției cu Badea Cârțan, sens spre strada Samuil Micu pentru desfășurarea lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare.

Șoferii sunt sfătuiți să folosească rute alternative în intervalele de timp menționate.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro/

Alte subiecte :

Citește și :