MAI face recrutări masive! 700 de posturi scoase la concurs

520

„Fii colegul meu! Urmează cariera de jandarm!“ – se intitulează proiectul Jandarmeriei Române, prin care tinerii sunt invitați să întregească rândurile acestei instituții importante a MAI-ului.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin recrutează în această perioadă candidaţi pentru participarea la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor  Interne.

Pentru sesiunea ianuarie 2019,  Jandarmeriei Române i-au fost aprobate un număr de 700 de locuri, după cum urmează:

– Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani: 350 locuri, fără discriminare (din care 4 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru minorităţi);

– Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni: 300 locuri, fără discriminare;

Condiţiile de recrutare pentru persoanele care intenţionează să susţină examen de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor  Interne, sunt afişate pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, adresa ijj@jandarmeria-caras-severin.ro.

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin – Serviciul Resurse Umane, situat pe str. Erou Jandarm Nicolae Marcu, nr. 1, de luni până vineri, in intervalul orar 10:00-15:00,  tel. 0255/214410, interior 24535, 24557.

sursa – reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ