Măcar câțiva kilometri noi de autostradă, înainte de Crăciun. Șoferii au undă verde!

110

Construirea autostrăzilor din România merge în ritm de melc. Dacă niciun kilometru nou de asfalt nu a fost inaugurat, în vestul țării, anul acesta, oficialii de la București anunță bucuroși că înainte de Carăciun au reușit să inaugureze… sub 14 kilometri de șosea rapidă.

Miercuri a fost deschisă circulația pe lotul Ogra – Iernut din autostrada Transilvania. Adică 3,6 kilometri de autostradă.

„Având în vedere faptul că ieri, în 11.12.2018, au fost recepționate și lucrările sectorului de autostradă Ungheni – Ogra, în lungime de 10,105 km, astăzi, de la ora 15:00, aceste loturi au fost deschise circulației rutiere”, au explicat cei de la CNAIR.

Valoarea contractului Ungheni – Ogra a fost de 251,349,460.28 lei fără TVA. Antreprenorul care a efectuat lucrările este Asocierea SC Strabag SRL – SC Straco Grup SRL.

Construirea lotului Ogra – Iernut, în lungime de 3,6 km, a avut o valoare de 55.782.941,89 lei fără TVA, iar Antreprenor a fost Asocierea Geiger Transilvania SRL – Wilhem Geiger GmbH&Co.KG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.