Luna lui Mărţişor a fost inaugurată la Aquatim cu micuţii de la Şcoala “Constantin Pufan” VIDEO

267

Joi, 1 martie, în holul central al societății Aquatim din Timişoara, a fost inaugurată Luna lui Mărţişor, printr-o manifestare de suflet, unde invitaţi speciali au fost copiii cu deficienţe de auz de la Şcoala „Constantin Pufan”.

Micuţii au venit cu mărțișoare și decorațiuni de primăvară confecţionate de ei înşişi.

“E o acţiune de suflet, fiindcă aşa vestim noi primăvara şi mărţişorul. De vreo cinci ani am găsit această modalitate caldă de manifestare de a mai îndulci sufletele, deşi afară e ger, clienţilor şi tuturor celor care trec pragul Aquatim. E o manifestare la care ţinem mult. Copiii vin aici an de an fie de Crăciun, fie de Paşte. Aşadar astăzi, 1 martie 2018, sărbătorim venirea primăverii cu obiecte confecţionate de copiii: mărţişoare şi decoraţiuni de primăvară”, a spus Crenguţa Radosav, din cadrul Aquatim.

“Aşa sărbătorim noi venirea primăverii an de an, aici la Aquatim. Toate obiectele au fost făcute de către copii. Oamenii pot veni la Aquatim să cumpere aceste mărţişoare. Cu banii strânşi, am organizat diferite evenimente în alţi ani. Vrem să arătăm că deficienţa de auz nu înseamnă deficienţă. Diviza noastră este eficient nu deficient”, a spus prof. Georgescu, din cadrul Şcolii Constantin Pufan Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ