Lugojenii, invitaţi să admire ștrandul… închis

66

După şase ani de lucrări, un ştrand din Lugoj îşi deschide în sfârşit porţile! Însă oamenii nu pot să se bucure de câteva ore de relaxare. Cu toate acestea, au fost invitaţi să-l viziteze. Ca pe un muzeu. Halucinant este că, în urmă cu trei ani, în acelaşi complex de agrement, localnicii au asistat la inaugurarea unui centru SPA. Care nu a funcţionat nici măcar o zi.

„Vremea mi-a stricat planurile. Aş fi vrut să deschid ştrandul. 99% este bine. Mai e, ca la orice lucru, mai e de strâns câte un şurub, mai e de făcut câte ceva”, admite Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Mai exact, apa în bazine nu are încă temperatura potrivită pentru bălăceală. Dar dacă tot sunt gata lucrările, primarul s-a gândit să-i invite pe oameni să-l viziteze. Practic, fără să mai cheltuie bani pe pliante, ca să-i facă reclamă.

În urmă cu trei ani, în acelaşi complex de agrement, tot în campanie electorală, primarul a inaugurat cu mare fast bazinul acoperit şi spa-ul lugojean. Doar că respectivul complex nu a fost deschis niciodată, din lipsa unor echipamente.

Pentru tot complexul de agrement, care până acum nu a funcţionat deloc, edilul local a cheltuit peste două milioane şi jumătate de euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ