Ludovic Orban a decis să îl demită pe secretarul de stat care a provocat un accident rutier la Timişoara

189

Premierul Ludovic Orban a decis să îl demită pe secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Valeriu Lupu, care a provocat un accident rutier la Timişoara şi a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi prelevarea de probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

„Premierul Ludovic Orban a decis să îl demită pe secretarul de stat Valeriu Lupu”, au declarat pentru News.ro surse oficiale.Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Valeriu Lupu a provocat un accident rutier, la Timişoara, intrând cu autoturismul într-o maşină parcată. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi prelevarea de probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, astfel că poliţiştii au deschis un dosar penal.
Vineri, în timp ce conducea maşina spre casă, în Timişoara, Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a lovit o maşină parcată. O femeie, proprietara maşinii lovite, a mers să vadă ce s-a întâmplat. Când a ajuns lângă maşină, i s-a părut că bărbatul care a provocat accidentul este beat, astfel că a sunat imediat la poliţie, pentru a anunţa ce s-a întâmplat.
Ajunşi la locul indicat, poliţiştii au vrut să îl testeze cu etilotestul, conform procedurii, pe Valeriu Lupu, însă acesta a refuzat. De asemenea, secretarul de stat nu a vrut nici să meargă la Spitalul Municipal din Timişoara, pentru recoltarea probelor de sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ