Lucrările lasă mai mulţi timişoreni fără gaze naturale. Vezi ce străzi sunt afectate!

355

Timişoarenii care locuiesc pe 13 străzi din oraş rămân, marţi, 11 aprilie, fără alimentare cu gaze naturale. Potrivit companiei de gaz sistarea este necesară pentru cuplarea unei noi conducte la reţeaua principală de distribuţie.

„Pentru a realiza cuplarea uneia dintre noile conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, alimentarea cu gaze naturale va fi sistată marți 11 aprilie a.c., începând cu ora 09.00, pe următoarele străzi din municipiul Timișoara: Calea Șagului, Gavril Musicescu, Intrarea Plantelor, Hărniciei, Viitorului, Intrarea Sabinei, Victor Hugo, Ana Ipătescu, Chișodei, Fratelia, Intrarea Castanilor, Intrarea Iederei și Intrarea Onoarei”, transmite furnizorul de gaz.

Societatea a finalizat o importantă lucrare de investiţii care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 8,5 kilometri pe străzile Anton Pavlovici Cehov, Dimineții, Victor Hugo, Berzei, Traian Vuia și Panselelor din Timișoara, valoarea lucrărilor fiind de circa 1,4 milioane de lei.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 19.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

LĂSAȚI UN MESAJ