Lucrările de reparaţii pe autostrăzile din Timiş, poveste fără sfârşit

154

La mijloc de vară, autostrăzile din vestul ţării sunt extrem de circulate, mai ales de românii care pleacă în vacanţă în vestul Europei. Din păcate infrastructura existentă le pune probleme conducătorilor auto. Un obstacol este întâlnit pe autostrada A6, cea care leagă A1 de Lugoj. Aici încă se circulă cu restricţii.

De aproximativ 5 luni, firma de construcţii care a ridicat autostrada se chinuie să remedieze o problemă – alunecarea pământului de pe marginea autostrăzii. Taluzul o tot ia la vale din cauza infiltraţiilor de apă şi din cauza solului extrem de argilos din zonă. Aşa că şoferii circulă numai pe o bandă şi cu maximum 80 de kiometri pe oră.

Încă din luna martie “CNADNR SA anunţă participanţii la trafic că, din data de 11.03.2016, circulaţia pe autostrada A6 km 3+500 – 3+650 dr. se desfăşoară cu restricţie de viteză în zona alunecării taluzului, între orele 08:00 – 17:00, iar între orele 17:00 – 8:00 circulaţia se va desfăşura normal până la finalizarea lucrărilor”.

Un termen pentru finalizarea lucrărilor nu există însă. Acestea sunt programate să fie gata în cursul anului 2016, dar nu se transmite nicio lună sau zi pentru acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ