24.1 C
Timișoara
sâmbătă 15 iunie 2024

Lucrările continua susținut pe autostrada Lugoj – Deva

Șoferii din vestul țării mai primesc și vești bune. Pe autostrada Lugoj – Deva, e lotul 4, se lucrează susținut .

Încetarea precipitațiilor a făcut posibilă revenirea lucrărilor de terasamente în peisajul principal al activităților care se desfășoară pe Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva. În paralel, în primele zile ale lunii august, antreprenorul continuă lucrările la pasajele de la dealul Şoimuş şi la cel din nodul rutier Şoimuş, dar şi la elementele de colectare şi scurgere a apelor, siguranța circulației, ITS, precum şi așternerea stratului de uzură pe autostrada”, transmite DRDP Timișoara.

Membrii asociației Pro Infrastructura nu usnt oătimiști însă că lucrarea va fi gata în septembrie. După o inspecție din aer a lucrărilor, specialiștii spun că segmentul va fi gata complet abia în anul 2019.

Lotul 4 este cuprins între Ilia și Șoimuș, are 22 de kilometri și costă 420 de milioane de lei.

1 COMENTARIU

  1. Pai daca a fost nevoie de câțiva ani sa se dea autorizația de construcție la dealul cu lilieci…acum grăbim constructorul pe ultima suta de metri,dar acolo se lucrează cu mult beton si e nevoie de un timp de așteptare intre operațiunile de consolidare,nu se poate grăbi constructorul…….vinovat e statul care își da cu stangul in dreptul;pe o parte spune ca vor sa construiască autostrăzi,pe cealaltă parte este sabotat de ministerul mediului care are așa grija de fauna din tara încât vor sa salveze chiar si furnicile din musuroaie.daca cei din occident ar fi făcut la fel cu siguranță nu ar fi avut nici ei autostrăzi…… (Nu spun ca ni trebuie sa avem grija si de animalele salbatice,dar in limita bunului simt,nu sa visam ursi acolo unde nu au mai fost vazuti de 50 ani sau sa dureze 3 ani gasirea solutiei de mutare a liliecilor)Acum sa stam sa cântărim:e mai bine sa avem autostrăzi care odată finalizate vor aduce investitori,locuri de munca ,salarii decente sau sa ne bucuram ca Romania este fondul de vânătoare al milionarilor din vestul Europei????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un bărbat din Timiș s-a trezit cu mascații la ușă! Ce au găsit aceștia acasă la bărbat?

Un bărbat din Nițchidorf, județul Timiș, s-a trezit cu mascații la ușă. Bărbatul avea o pușcă, și mai multe tipuri de gloanțe, însă nu...

Stegarul Trăilă Spăriosu din Uzdin a salvat onoarea Regimentului grăniceresc de la Panciova

Cu mai multe episoade în urmă în paginile istorisirilor noastre am vorbit pe larg despre tradițiile militare ale grănicerilor bănățeni. Acești s-au acoperit de...

Citește și :