23.7 C
Timișoara
duminică 26 mai 2024

Lucrări și spălări la rețelele Aquatim

Marți, 16 aprilie, între orele 9-12 se va întrerupe furnizarea apei în Sacoșu Turcesc pentru lucrări de mentenanță la Stația de Tratare a Apei.
Miercuri, 17 aprilie, între orele 9-19 se vor executa două conectări de conducte la intersecția străzilor Calea Sever Bocu și Sfinții Apostoli Petru și Pavel, respectiv la intersecția străzilor Holdelor și Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 3, iar pe durata lor presiunea va fi scăzută în zonele Ion Ionescu de la Brad și Lipovei.
Miercuri, 17 aprilie, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Săcălaz pentru lucrări de conectare a unei conducte pe strada IV.
În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități.
Astfel, pe 16 aprilie, între orele 9-15 se va opri apa în Chevereșu Mare, iar între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Racovița.
Pe 17 aprilie, între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Chevereșu Mare, Ficătar și Lugojel, iar între orele 9-15 se va opri apa în Dragșina.
Pe 18 aprilie, între orele 9-15 se va opri apa în Vucova, iar între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Dragșina, Hitiaș și Boldur.
Pe 19 aprilie, între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Vucova și Jabăr.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

1 iunie – Ziua Internațională a Copilului în Muzeu

Muzeul Satului Bănățean Timișoara sărbătorește copilăria printr-o serie de evenimente cultural-educative care au în prim plan copiii. Astfel, vineri, 31 mai 2024 între orele 14...

Lucrări și spălări la rețele Aquatim

Luni, 27 mai, între orele 8-20 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Andrei Mocioni cu Bulevardul Revoluției din 1989. Pe...

Citește și :