6.2 C
Timișoara
marți 23 aprilie 2024

Lucrări la rețelele Aquatim și spălări

Luni, 4 martie, între orele 8-15 se va executa o conectare de conducte la intersecția Căii Stan Vidrighin cu Bulevardul 12 Noiembrie 1884.
Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe strada Siemens, Bulevardul Industriei, Bulevardul 12 Noiembrie 1884 și la firmele
Continental Automotive, Smartfit Studio 2, SSI Schaefer, EETim, Imdo Metale Prod, Auchan, Doset Impex, Nereus, Viele 2005, Maschinenbau, Filtration Group, Technical Die-Casting și Dinu Instal.
În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Pe durata lucrărilor se va opri furnizarea apei, după cum urmează: pe 4 martie, între orele 9-15, în Banloc; între orele 8-16 în Buziaș, pe străzile Târgului, Unirii, Oituz și Matei Corvin; iar în perioada 4-8 martie, zilnic între orele 9-15, în Izvin.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :