13.1 C
Timișoara
sâmbătă 13 aprilie 2024

Lucrări la rețelele Aquatim

Luni, 1 aprilie, între orele 8-18, la intersecția străzii Mureș cu Calea Martirilor se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Calea Martirilor – porțiunea dintre străzile Mureș și Mareșal Constantin Prezan -, în timp ce presiunea va fi scăzută pe străzile Martir Dumitru Jugănaru, Măgura, în zonele Steaua, Mureș – Gavril Musicescu, precum și în comuna Giroc.

Tot pe 1 aprilie, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Ghiroda, pe străzile Câmpului, Ialomița, Stejarului, Ceahlău și Bega, pentru executarea unei conectări de conducte la intersecția străzilor Jiul și Ialomița.
Marți, 2 aprilie, între orele 9-16 se va întrerupe furnizarea apei în Chevereșu Mare pentru lucrări de mentenanță la Stația de Tratare a Apei.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Alte subiecte :

Pe bulevardul Cetății se va desfășura evenimentul „Străzi pentru Comunitate”

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier în data de 14.04.2024, pe Bulevardul Cetății, în...

Controale ale Gărzii Forestiere în Timiș. Ce au găsit autoritățile?

Inspectorii Gărzii Forestiere au luat la puricat mai multe drumuri publice, forestiere, dar și depozite de lemn ale unor firme din județ. Controale au...

Citește și :