21.2 C
Timișoara
luni 15 aprilie 2024

Lucrări la rețele și spălări Aquatim

Vineri, 22 martie, între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Constantin cel Mare și Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Lucrările fac parte din proiectul CL12.
Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 3, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Constantin cel Mare, Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Silistra, Intrarea Iasomiei și Intrarea Sunetului.
Tot vineri, între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte pe Bulevardul Take Ionescu.
Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Bulevardul Take Ionescu – porțiunea dintre străzile Enric Baader și Academician Dimitrie Gusti -, inclusiv la firmele ISHO, Mega Image, Adecco și Monarch Properties.
De asemenea, pe 22 martie, între orele 9-14 se va întrerupe furnizarea apei în Bethausen, Cladova, Cutina, Leucușești și Fărășești pentru lucrări de spălare a rețelelor de distribuție.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Alte subiecte :

Spălări și lucrări la rețelele Aquatim

Marți, 16 aprilie, între orele 8-19 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Gavril Musicescu și Cercului. Lucrările fac parte din...

Colterm reia încălzirea

Având în vedere temperaturile exterioare scăzute, diurne și nocturne, prognozate pentru zilele următoare, începând de miercuri dimineața, 17 aprilie 2024, Colterm Timișoara va relua...

Citește și :