14.3 C
Timișoara
joi 28 septembrie 2023

Lucrări la rețele și spălări

AdministrațieLucrări la rețele și spălări

Miercuri, 26 iulie, între orele 10-17 se va executa o conectare de conducte pe strada Bârzava colț cu strada Taborului. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Bârzava, Măslinului, Ioan Negulici, Lisabona, Dunărea, Semicerc, Vidin, Ciobanului, Corina Irineu, Zorile, Veronica Micle și Lupeni, iar în cartierele Freidorf și Dâmbovița presiunea va fi scăzută.

Tot pe 26 iulie, între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Ohaba Lungă pentru spălarea rețelei de distribuție. Astfel de lucrări vor avea loc pe 26 și 27 iulie și în Cenad și Lovrin, unde presiunea va fi scăzută în același interval orar, 9-14.

Exista posibilitatea ca presiunea sa fie scazuta in acest interval de timp.Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

 

 

Alte subiecte :

Citește și :