9.1 C
Timișoara
sâmbătă 20 aprilie 2024

Lucrări la rețele Aquatim

Joi, 15 februarie, între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Mareșal Alexandru Averescu și Ulpia Traiana.
Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Mareșal Alexandru Averescu (între Constantin Brâncoveanu și Drubeta), Mureș (între Constantin Brâncoveanu și Drubeta), Panselelor, Ioachim Miloia,Victor Vâlcovici, Arcidava, Ion Sârbu, Simion Mangiuca, Ulpia Traiana (între Mureș și Mareșal Alexandru Averescu) și Traian Vuia (între Gavril Musicescu și Mareșal Alexandru Averescu).
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Alte subiecte :

UVT organizează workshop-ul „EACH Eviden – Academia Collaboration Hub”

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), prin Facultatea de Matematică și Informatică, consecventă în acțiunile sale de promovare a parteneriatelor cu mediul de business,...

Victimele datoriei de Eugène Ionesco, noua premieră la Teatrul Național Timmișoara

Cu noua sa premieră, Teatrul Național din Timișoara propune publicului o incursiune în subconștient. Nu pe filiera Freud, și nici pe filiera Jung, ci,...

Citește și :