Lucrări în ritm alert pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva! Când va fi inaugurată Foto – Video

330

Construirea lotului 4 al tronsonului de autostradă Lugoj – Deva înaintează bine. O recunosc chiar cei de la Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara care au inspectat şantierul.

Constructorul lotului dintre Ilia şi Şoimuş munceşte în ritm susţinut cu sute de muncitori şi utilaje pentru a deschide cât mai repede cei 22 de kilometri.

„Pe Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj – Deva, lucrările avansează. Pentru că a plouat destul de mult în ultima săptămână, activitățile la terasamente au avut un ritm mai scăzut, însă antreprenorul s-a concentrat pe lucrările la pasaje și la structura rutieră, respectiv la realizarea sistemelor pentru scurgerea apelor și mobilarea autostrăzii cu sistemul ITS și cu panouri fonoabsorbante.

Au continuat activitățile la Centrul de Întreținere Șoimuș și a fost finalizată și pusă sub tensiune rețeaua de 400 Kv aparținând Transelectrica”, transmite DRDP Timişoara.

Lotul 4 costă 420 de milioane de lei şi termenul de finalizare este trimestrul 2 al acestui an.

Termenul nu va fi atins însă, iar specialiştii spun că scenariul cel mai optimist este că pe asfalt vom circula abia în vara anului 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ