Lucrări cu probleme și recepție cu repetiție la un podeț din Timiș!

74

O investiție ce se anunța de bun augur a adus numai probeme autorităților județene. După finalizarea lucrărilor de refacere a unui podeț din Timiș, au apărut imediat problemele.

Nici recepția nu s-a semnat și a fost nevoie de un nou constructor pentru remedierea defecțiunilor. Podețul cu pricina este situat pe DJ591 A în localitatea Diniaș. Recepția inițială a fost programată pentru luna martie a acestui an, însă, au apărut probleme, cum a fi tasări și burdușiri la rampele podului.

”Am solicitat firmei să repare de urgență toate aceste defecțiuni la rampele podului, având în vedere faptul că lucrarea se afla, în momentul respectiv, în perioada de garanție. Deoarece firma a refuzat, am semnat un contract cu o altă societate, care, din contul de garanție, a finalizat toate remedierile necesare”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Valoarea lucrărilor de reparații la rampele podețului de la Diniaș este de circa 11.272 lei (fără TVA). Acest contract subsecvent a fost atribuit fără licitație, fiind vorba de folosirea garanției lăsate de antreprenorul initial.

Investiția totală în reabilitarea podului a costat 200.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ