32.2 C
Timișoara
luni 24 iunie 2024

Lucian Ababei, candidat PSD la Primăria Jamu Mare: Îmi doresc mult să dezvoltăm comuna

Domnule Ababei, ați hotărât să candidați pentru funcția de primar al comunei Jamu Mare. Ce v-a făcut să luați această decizie?

În momentul în care am preluat funcția de viceprimar al comunei Jamu Mare, în urmă cu doi ani, singurul meu gând a fost acela de a începe cât mai repede treaba. Problemele cu care se confruntă o comunitate reprezintă reale provocări pentru care trebuie să fii mereu pregătit, astfel încât să găsești cele mai bune soluții. Am hotărât să candidez la funcția de primar al comunei Jamu Mare pentru că îmi doresc foarte mult să dezvoltăm comuna noastră.

Care ar fi principalele obiective pentru viitorul mandat?

Când am conceput acest plan de dezvoltare și modernizare a comunei Jamu Mare, am luat în considerare și problemele semnalate de locuitori sau ce și-ar dori în comuna noastră, astfel încât proiectele care urmează să fie implementate să fie in beneficiul tuturor locuitorilor. Asfaltarea drumurilor și realizarea de sisteme eficiente de scurgere a apelor pluviale, construirea a 4 km de trotuare pe an, reabilitarea școlilor și dotarea unei Grădinițe cu Program Prelungit/creșă, amenajarea de spații de recreere în curțile unităților de învățământ, înființarea unui centru social, inclusiv o cantină socială, soluționarea problemei câinilor fără stăpân, servicii de dezinsecție și deratizare finanțate din bugetul local. Acestea sunt câteva obiective pe care le-am gândit împreună cu echipa mea și care trebuie implementate cât de curând.

Cum vedeți colaborarea cu Consiliul Județean Timiș, instituție pentru președinția căruia candidează liderul partidului dumneavostră, Alfred Simonis?

Sprijinul pe care Consiliul Județean Timiș îl poate acorda primăriilor este foarte important deoarece ajută la dezvoltarea comunităților respective. Acesta este un aspect foarte important care a fost înțeles de domnul Alfred Simonis având în vedere că a ajutat foarte multe primării din postura de președinte al Camerei Deputaților. Sunt sigur că voi colabora foarte bine cu domnul Alfred Simonis, din viitoarea sa postură, de președinte al Consiliului Județean Timiș, și comuna Jamu Mare se va putea baza pe sprijinul dânsului în ceea ce privește continuarea procesului de dezvoltare și modernizare.

 

– Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT

– Organizația Județeană Timiș – Executat de Societatea SC Andyma Image SRL – CUI mandatar financiar coordonator 21240002

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Clarificări privind sprijinul pentru tinerii fermieri

Având în vedere informațiile eronate transmise în spațiul public, MADR face următoarele precizări: Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale derulează două măsuri de sprijin privind instalarea...

Piața Libertății a devenit stadion la meciul cu Belgia al Echipei Naționale

Sâmbătă, 22 iunie, în Piața Libertății inimile a mii de timișoreni au bătut în sincron pentru echipa  națională  la  meciul  România - Belgia. Meciul...

Citește și :