„Lovită? Puțin spus”. Fost internațional, pus la zid de fosta soție, pentru acte grave de violență conjugală

238

Ionel Ganea, fostul atacant al ”naționalei”, care a trecut și pe la Poli Timișoara, refuză să-i acorde divorțul celei cu care este căsătorit de mai bine de 25 de ani. Dana Iaru îl acuză pe ex-fotbalist de violențe teribile.

În decembrie 2019, magistrații au admis cererea formulată de Dana Iaru și au desfăcut căsătoria în care era legată de Ionel Ganea. Situația s-a complicat din cauza faptului că fostul component al “Generației de Aur  a făcut apel. Nu vrea, sub nicio formă, să-i acorde libertate femeii alături de care are doi copii, Ioana și George, ambii majori.

Dana Iaru și-a strigat disperarea într-un interviu acordat cancan.ro. Vrea să nu mai aibă nicio legătură cu Ionel Ganea, bărbatul care i-ar fi făcut viața un iad cât timp au locuit sub același acoperiș. Dezvăluirile făcute de, încă, soția ex-atacantului “tricolorilor” te lasă, pur și simplu, perplex.

Ati finalizat divorțul față de Ionel Ganea?

– Nu încă… A făcut apel! Probabil motivul este că nu are de unde să îmi plătească respectivele cheltuieli de judecată, adică 3.200 de lei.

Ați încercat să discutați cu el?

– E, da!! Mi-a trimis o grămada de e-mail-uri în care îmi cere să mă împac cu el. Trece de la o stare la alta. Ba vorbește frumos, ba urât… Dar cine îl mai bagă în seamă? Am vorbit despre partaj și m-a amenințat ca nu voi primi nimic și că partajul o să se termine când vrea el.

Ați pomenit de e-mail-uri. Ce v-a cerut și v-a spus mai exact?

– Că vrea să ne întâlnim, să vorbim… Și multe jigniri apoi! Mi-a zis că nu o să primesc nimic din tot ce am construit 25 de ani, că sunt ale lui toate.

Dacă tot am ajuns la momentul adevărului, plus ca s-au scris multe despre relația dumneavoastră cu el, ați fost lovită de-a lungul perioadei în care ați fost căsătoriți?

– Lovită??? Puțin spus.

Dată fiind situația, vă temeți, mai ales că ar avea și influență, după cum susțineți?

– Vedem acum când vin la proces, ce va face iar. Sper ca Poliția să își facă treaba. Mă aștept la orice din partea lui. Dar hai să povestim după ce primesc hârtiile, să văd de ce a făcut apel.

Când s-a rupt totul între voi?

– În august 2018.

Din ce motiv?

– Agresiuni de tot felul!

Dar cu copiii cum s-a comportat?

– Acest comportament îl are cu toată lumea, nu contează sexul, vârsta, nu ține cont de nimic. El este Ionel Ganea. Are drepturi depline, nu îi este frică de nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ