Lovit de camion și călcat de două mașini, după ce a supraviețuit unui accident rutier grav! A lăsat în urmă trei copii

5870

O familie de români cu trei copiii a fost nenorocită pe o şosea din Germania. Tatăl a coborât din maşină şi a murit lovit de un camion şi călcat apoi de două autoturisme. Petru Claudiu avea 32 de ani şi a pierit încercând să îşi salveze cei trei copii.

Accidentul cumplit s-a petrecut duminică seara pe o autostradă din Germania. Petru Claudiu a murit la locul accidentului, după ce supravieţuise aproape nevătămat impactului maşinii lui cu balustrada.

Românul care locuia la Berlin cu soţia şi cei trei copii, două fetiţe de 7 şi 3 ani şi un băieţel de 9 luni, călătorea spre casă duminică seara, pe B5. El era în spate, alături de copiii mai mici, la volan era soţia lui, Lara Diana, iar fetiţa de 7 ani pe locul din dreapta.

Din cauza ceţei şi a şoselei alunecoase, soţia lui Petru Claudiu a pierdut controlul volanului şi a lovit maşina de parapetele din lateral, revenind apoi pe banda de urgenţă. Nimeni din interior nu a suferit răni grave.

Tatăl a coborât din mașină, pe partea stânsă a autoturismului, ca să vadă în ce stare este soția sa. Înainte să apuce să deschidă portiera în dreptul soţiei sale, care leşinase, a fost luat pe sus de un camion al cărui şofer nu a încetinit. A fost aruncat pe autostradă, iar alte două maşini au trecut peste el.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ