Llorente o lasă pe Poli pentru eșalonul 3 spaniol

259

ACS Poli l-a pierdut pe mijlocașul Fernando Llorente în detrimentul unui club din eșalonul al treilea spaniol. Ibericul și-a reziliat contractul cu echipa de primă ligă pentru a semna cu Cartagena SAD.

Numărul despărțirilor la Poli a crescut la șase după ce și spaniolul Fernando Llorente Manas a spus adio grupării de pe Dan Păltinișanu. Mijlocașul în vârstă de 26 de ani și-a reziliat contractul în cantonamentul din Poiana Brașov și s-a întors în Spania pentru a se prezenta la noua sa echipă.

Llorente a ales să își încheie colaborarea cu Poli și să semneze cu o grupare din liga a treia a Spaniei, Cartagena SAD. Informația a fost deja confirmată de clubul de la Mediterană în presa din Spania. Mai mult, siteurile de specialitate cotează valoarea lotului spaniolilor la 4,6 milioane de euro, exact cât este evaluată și valoarea totală a jucătorilor lui Poli…

Ibericul își încheie astfel al doilea mandat la Timișoara în doar un an și jumătate. Prima perioadă petrecută la Poli a început în toamna anului 2015 și la finalul sezonului trecut Llorente a plecat în Portugalia. După doar câteva etape petrecute la Belenenses, ibericul a revenit la Poli și a adunat 16 meciuri și a marcat un gol.

Este a șasea despărțire la Poli după cele ale lui Cârstocea, Roșu, Vraciu, Vădrariu și Lokaj. La capitolul veniri deocamdată nu este trecut niciun nume. Sub semnul întrebării este legitimarea atacantului Ripensiei, Mediop, precum și interesul pentru un mijlocaș portughez.

ACS Poli este în cantonament în Poiana Brașo până marți. După revenire gruparea condusă de Ionuț Popa va susține cinci jocuri de verificare, primele trei fiind deja stabilite cu Național Sebiș, Spartak Subotica și Honved Budapesta.

LĂSAȚI UN MESAJ