Lipsă de bun simț, dar tupeu cu carul! Un bărbat a amenințat și înjurat polițiștii care l-au amendat

501

Poliția Locala Timișoara a fost semnalată zilele acestea despre faptul că un șofer a blocat accesul într-o parcare amenajată pe strada Gheorghe Lazăr nr. 13 A. Polițiștii locali trimiși la fața locului au avut de suportat un adevărat circ făcut tocmai de cel vinovat.

,,Un cetățean a sesizat faptul că nu poate pleca cu autoturismul deoarece un alt autovehicul cu numere de înmatriculare din Arad blochează ieșirea din parcarea amenajată.”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Polițiștii locali sosiți la fața locului au identificat proprietarul mașinii, i-au întocmit proces-verbal de sancționare de 580 lei și 3 puncte penalizare la permis.

Nervos că a fost amendat, șoferul vinovat a făcut scandal și a început să adreseze cuvinte jignitoare și să-i amenințe pe polițiștii locali.

,,Cel în cauză, un bărbat de 39 de ani, a mai primit o sancțiune conform Legii 61/1991 republicată de 1000 lei.”, mai spun polițiștii.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte legislația pe linie rutieră, așa cum s-a menționat și zilele trecute fiind constatate tot mai multe încălcări ale OUG 195/2002 cu privire la blocarea căilor de acces în parcări amenajate, curți ale unor imobile, garaje, sau intrări la instituții publice ori private. Sancțiunile pentru astfel de fapte sunt între 580 și 725 lei și trei puncte penalizate la permis, în ultimele trei luni, la acest capitol, fiind aplicate un număr de 84 sancțiuni contraveționale.

LĂSAȚI UN MESAJ