Liderul CJT și zeci de angajați au donat sânge prin centrul mobil de transfuzii

14

Liderul Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, și 33 de angajați ai instituției au donat sânge. Reprezentanții Centrului de Transfuzii Sanguine Timișoara s-au deplasat cu echipa mobilă la Palatul Administrativ.

„Dincolo de efectele pozitive imediate, de salvare a unor vieți, ne dorim să transmitem și un mesaj de conștientizare a unei nevoi constante și permanente de sânge. Viața a foarte mulți timișeni depinde de acest act altruist. A da ‘viață’ poate fi unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poți face”, a declarat Nica.

„Mă simt onorat și bucuros să pot ajuta pe cineva, să pot oferi o șansă crescută la viață. Mă pun și în situația dacă aș avea eu sau cei dragi mie nevoie de sânge. Cu siguranță că ar fi oameni care ar ajuta. Nu trebuie să fim supereroi pentru a veni in ajutorul cuiva, printr-un simplu gest de donare de sânge, oricine poate salva vieți”, a spus unul dintre funcționari.

„Am ales să donez fiindcă știu cât de important este pentru comunitate. Sunt bucuroasă să pot contribui măcar cu puțin la binele semenilor noștri. Donez ori de câte ori există astfel de campanii în instituția noastră sau în comuna în care locuiesc”, ne-a mărturisit și Bianca Belu, șef al Serviciului de gestionare a patrimoniului.

Campania de donare organizată astăzi se dorește a deveni o acțiune periodică.

LĂSAȚI UN MESAJ