Liberalii continuă să se sfâșie între ei! Vorbe grele aruncate de un lider major al PNL la adresa unui fost ministru

636

Prim-viceprleedintele PNL, Rareş Bogdan, a acuzat-o pe Raluca Turcan, fost ministru al Muncii, de faptul că a creat o problemă pensionarilor din România când a zis că nu mai sunt bani pentru pensii, dar şi pentru unele salarii. Mai mult, liberalul a anunţat că va propune sancţionarea acesteia.

În primul rând, Rareş Bogdan a criticat-o pe Raluca Turcan după ce fostul ministru al Muncii a declarat luni că nu mai sunt bani de pensii. Iresponsabilitate totală şi o piatră de moară pe care i-a aruncat-o în spate lui Nicolae Ciucă. Prin ceea ce a făcut s-a descalificat ca lider al PNL”, a precizat prim-vicepreşedintele PNL.

Mai mult, eurodeputatul a subliniat că va cere sancţionarea lui Turcan: „Nicio dată nu voi accepta ca un lider, chiar şi cum a făcut-o Turcan, să fie exclus din partid. Voi propune o sancţiune, statutară. Ne-a creat o problemă uriaşă. A creat o problemă pensionarilor din România”.

Rareş Bogdan a precizat că noua coaliţie va rezista mult timp. „Va rezista prin livrare de reforme”, a completat eurodeputatul. De asemenea, a avertizat că liberalii nu vor accepta să fie atacaţi de social-democraţi. „Nu vom tolera ca PNL să fie pus la colţ, să nu fie respectat”, a completat Rareş Bogdan.

Sursa: https://adevarul.ro/news/politica/rares-bogdan-atac-raluca-turcan-iresponsabilitate-totala-propune-sanctiune-creat-problema-pensionarilor-romania-1_619fe34e5163ec4271f3a072/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ