”Leii” pierd la Dinamo după 6 succese la rând

145

Dinamo București a stopat la șase seria victoriilor obținute de baschetbaliștii timișoreni în play-out-ului Ligii Naționale de baschet masculin. SCM-ul a pierdut la un coș diferență, 77-80, în runda intermediară de miercuri.

”Leii” bănățeni au cunoscut pentru prima oară în ultimele 7 etape gustul amar al înfrângerii. Trupa condusă de Nenad Mandic a rămas la șase victorii consecutive după înfrângerea din fief-ul lui Dinamo București, scor 77-80 (16-15, 24-26, 21-19, 16-20). Mai important este faptul că alb-violeții au o victorie în plus peste linia retrogradării cu două runde rămase de disputat în care vor înfrunta direct rivalele la retrogradare, Energia Târgu Jiu și BCMU Pitești.

Timișorenii s-au ținut bine și puțin a lipsit să obțină victoria care le-ar fi adus biletele pentru ediția viitoare a Ligii Naționale. Oaspeții au stat în permanență în coasta adversarei și au trecut de câteva ori la conducere, ultima oară cu 4 minute rămase de jucat (75-70) însă până la final nu au mai găsit drumul spre coș decât de la linia de libere.

Dundjerski și Jeremic au fost oamenii cheie ai SCM-ului în duelul din capitală cu 26 de puncte, respectiv 21 de puncte. Djapa a pus și el 12 puncte pe tabelă, Veselinov 8 puncte, Milencovici 4 puncte, Toth 4 puncte, Zivanovic 2 puncte. De la Dinamo Sutalo (19 puncte), Sulovic (17 puncte), Dahlman (13 puncte) și Babkauskas (12 puncte) au fost principalii marcatori.

Clasamentul din play-out nu a suferit nicio modificare, Timișoara este tot pe locul 10 cu o victorie peste linia retrogradării și la egalitate cu Târgu Jiu pe care o va înfrunta sâmbătă. Gorjenii au pierdut astăzi acasă contra Mediașului și practic și-au semnat sentința la retrogradare.

LĂSAȚI UN MESAJ