„Leii”, la primul eșec acasă, în Grupa Roșie. SCM Timișoara, depășită de Oradea

78

CSM Oradea și-a luat revanșa după eșecul din partida tur a Grupei Roșii, cu SCM Timișoara. Bihorenii s-au impus pe Bega, clar, 90 la 83, după un meci pe care l-au controlat aproape în totalitate.

Echipa lui Cristi Achim a câștigat toate cele 4 sferturi, după procentaje excelente la două puncte, mai ales în prima jumătate a partidei, cu Zekovic și Richard, în mână. Practic, gazdele au încercat să revină doar în ultimele 10 minute, însă insuficient pentru a întoarce soarta jocului.

Bihorenii și-au luat astfel revanșa pentru eșecul din partida tur din această fază a campionatului și au ajuns la 4 victorii consecutive în ultima perioadă. În schimb, leii au bifat prima înfrângere acasă, în Grupa Roșie.

„Am plătit tribut în primele două sferturi când au avut procentaje extraordinare la 2 puncte și la 3 puncte. Au înscris din toate pozițiile. Nu am reușit să îi stopăm, să facem fault. Au avut intensitate în apărare, arbitrajul a fost puțin lăsat liber la contacte… nu ne-am putut redresa și așa s-a scris istoria jocului”, a spus, la final, Cristian Bota, antrenorul timișorenilor.

În schimb, orădenii par să își fi intrat, din nou, în ritm, grație unei evoluții solide, mai ales în prima jumătate: „Procentajul nostru la aruncările de 2 puncte, excepțional, după părerea mea, 80 la sută, iar după primele 2 sferturi aveam 90 la sută. Sincer nu am mai văzut așa ceva, am fost și întro zi mai bună!”, a admis Cristian Achim, tehnicianul bihorenilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.