”Leii” au rămas fără antrenor în debut de an

139

Primele zile ale anului au adus mutări greu de înțeles în cadrul secției de baschet masculin a SCM-ului Timișoara. Violeții s-au despărțit de antrenorul principal Nenad Mandic, de jucătorul Nikola Otasevic și de preparatorul fizic Branko Kraralejic.

Anul 2017 a început cu agitație în cadrul clubului BC SCM Timișoara. ”Leii” au rămas fără antrenorul Nenad Mandic și au renunțat la serviciile jucătorului Nikola Otasevic și ale preparatorului fizic Branko Kraralejic. Aceste despărțiri par a fi legate. Mai întâi clubul a decis ruperea contractelor cu Otasevic și Kraralejic. La doar câteva zile distanță principalul Nenad Mandic a decis să întrerupă colaborarea cu BCT.

Mandic preluase funcția de antrenor principal în urma cu un an într-un moment critic pentru club. A salvat-o de la retrogradare iar în acest moment echipa sa ocupă locul 7 și are un loc în Final 8-ul Cupei României.

Noul antrenor al echipei este fostul secund Cristian Bota, secondat de Nenad Markovic și de preparatorul fizic Tiberiu Puta. Primul meci al BCT-ului cu noua formulă a staff-ului este cel de deuminică, ora 20, contra lui Steaua București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ