Lecţie pentru Iohannis! Cum să rezolve problema cu graţierea şi să nu mai plătească nici referendumul?

276

În ultima perioadă, aproape toate discuţiile din spaţiul public sunt legate de problema amnistiei şi graţierii, precum şi de referendumul planificat de preşedintele Klaus Iohannis.

Soluţia pentru rezolvarea ambelor probleme vine de la faimosul poliţist-scriitor Marian Godină care, pe pagina sa de Facebook, îi spune preşedintelui Iohannis cum să dea peste cap calculele PSD pentru graţiere şi schimbarea Codului Penal.

Marian Godina 0

“Dacă aş fi Preşedintele României, mi-aş umple o săptămână şi aş grația individual vreo 2500 de deținuți dintre cel mai puțin periculoşi, cu pedepse mici, bătrâni, bolnavi, închişi pentru găinării, băbuțe ce au mutat hotarul etc, şi uite aşa argumentul supraaglomerării ar pica, toată lumea ar fi fericită şi nu ar mai trebui nicio grațiere colectivă. Aaa…şi nici nu am mai cheltui bani pe referendum”, spune Marian Godină.

Acesta a mai scris pe pagina sa că „România poate deveni țara în care unul care a săvârşit abuz în serviciu şi a produs o pagubă de 199.999 lei, deci sub 200.000 de lei, scapă nepedepsit, în timp ce unul care a condus fără să poarte centura de siguranță a plătit o amendă de 125 de lei (dacă a avut bani să o plătească în 2 zile lucrătoare) şi a primit 2 puncte de penalizare care i se vor şterge abia peste 6 luni, dar care îi vor rămâne mereu în cazierul auto. Unde mai punem că cel care alege să nu poarte centura îşi poate produce pagube doar sieşi, exceptând cazul puțin probabil în care, în urma unui impact, sare prin parbriz şi loveşte vreun pieton nevinovat de pe trotuar”.

LĂSAȚI UN MESAJ