Lecție de viață de la un mare fotbalist pe care l-a dat Banatul. Omul cu care Timișoara se mândrește. Video

350

În urmă cu câțiva ani, fostul mare fotbalist Iosif Rotariu, împreună cu soția sa, au adoptat o fetiță, pe nume Kassandra. Micuța a avut o viață greu de imaginat pentru mulți.

După ce a fost abandonată de părinţi, Kassandra a rămas în grija bunicii sale, care a bătut-o până când i-a sfărâmat oasele. Mai mult de atât, copila a fost supusă la chinuri repetate, fiind arsă pe piele cu ţigara şi cu acid sulfuric.

kasandra-rotariu-1Bunica fetei nu a rămas nepedepsită, pentru ororile la care a supus-o pe Kassandra Rotariu. Aceasta a fost condamnată la opt ani de închisoare, din care a executat doar şase.

Fetiţa suferă și de o afecţiune gravă a sistemului osos şi, pentru a duce o viaţă normală, are nevoie de proteze la ambele mâini şi la un picior.

Kassandra a fost adoptată de familia Rotariu, la 4 ani, după ce suferise 24 de operaţii într-un spital de copii din Timişoara. Dana și Iosif au devenit îngerii păzitori ai fetiței.

Până anul trecut, fata a trecut prin nu mai puțin de 44 de operații pentru a putea duce o viață normală.

Născut în comuna Prigor din județul Caraș Severin, Iosif Rotariu este unul dintre cei mai importanți fotbaliști pe care i-a dat Banatul. Cea mai importantă victorie a sa, însă, nu a fost pe terenul de fotbal, ci lupta pe care a dus-o și o duce în continuare pentru a-i oferi o viață normală fiicei sale adoptive, Kassandra, acum în vârstă de 13 ani.

Pentru ajutorarea copilei care a trecut prin 44 de operații s-au organizat o serie de evenimente caritabile. Lupta continuă, însă ce a fost mai greu a trecut. Kassandra are acum o viață normală, iar zâmbetul de pe chipul ei le dă putere soților Rotariu pentru a merge mai departe.

 

 

O lecţie de viaţăUn fotbalist, un tată, un om cu care #Timisoara se poate mândri.

O dovadă că minunile există, o lecţie de viaţă.

#bestoftimisoara

1 COMENTARIU

  1. si pe un asemenea om si sportiv cu care banatenii se mandresc avand in vedere ca a fost fotbalist de nationala moldovenii de la poli l-au dat afara . si totusi e cineva instare sa ne spuna cine e acest birlica? nume predestinat dar fara a la sfarsit.

LĂSAȚI UN MESAJ