Le-au dat jos masca! Ruşii i-au deconspirat pe membrii Carla’s Dreams

6143

După ce au creat o adevărată isterie în muzică, atât prin piesele care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe Youtube, cât şi prin identitatea adevărată ascunsă sub măştile pictate, membrii trupei Carla’s Dreams, proiect demarat în anul 2012, au fost deconspiraţi de ruşi.

În cei patru ani de existenţă, nimeni nu a putut afla adevărata lor identitate. Secretul proiectului a fost maxim, pentru a se evita orice scurgere de informaţii. Au cântat cu feţele pictate, cu ochelari şi cu glugă, refuzau să se legitimeze la intrarea în instituţii, folosind numele managerului pentru a reuşi să intre, rezervau, în turnee, camere la mai multe hoteluri pentru a induce în eroare jurnaliştii şi paparazzi, se cazau separat de restul colegilor.

carlas-dreams-1

Ruşii de la life.ru le-au desoperit însă adevărata identitate. Solistul formaţiei, Andrei Ţăruş, în vârstă de 31 de ani, a fost membru al formaţiei moldoveneşti Quadro, formaţie care a avut un oarecare succes în urmă cu circa 10 ani, însă care s-a destrămat destul de repede, deşi cuceriseră inimile fanilor moldoveni.

carlas-dreams-8

Andrei Ţăruş nu s-a împăcat însă cu sfârşitul prematur al carierei muzicale şi a creat, în 2012, Carla’s Dreams, un proiect misterios, în care să ascundă complet feţele membrilor trupei.

În prezent, proiectul are mai mult de 20 de participanţi, iar pe scenă apar întotdeauna numere diferite de muzicieni.

Ruşii i-au mai identificat şi pe alţi membri ai trupei, printre care Emanuel Masson, chitaristul grupului, Octav Capota, muzicianul proiectului şi Cătălin Petre Andrei, bateristul formaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ