Larisa, fata din Timișoara căutată mai multe zile de autorități, a fost găsită!

1543

Fata de 14 ani din Timişoara, Larisa Cicoare, dată dispărută de familie după ce a plecat de acasă până la nişte vecini să îşi încarce telefonul, a fost găsită, într-o localitate din județul Vâlcea, unde plecase voluntar.

„La data de 03 martie, în jurul orei 08.00, CICOARE NICOLETA LARISA CLAUDIA ar fi plecat de la locuinţa de pe splaiul Nicolae Titulescu, fără a reveni la domiciliu.  Semnalmente: înălţime  1.75  metri,  60 de kg, păr şaten drept şi des, ochi căprui,  faţă ovală,  forma  urechilor ovală,  fără semne particulare sau tatuaje şi ten deschis la culoare. La data dispariţiei,  minora purta o jachetă de culoare albastru închis tip fâş, bustieră de culoare neagră cu inscripţia  Adidas, pantaloni de trening din bumbac de culoare gri şi o pereche de adidaşi imitaţie de piele de culoare neagră”, transmiteau la sfârșitul săptămânii trecute reprezentanții IPJ Timiș.

Duminică seara, un apel telefonic le informa pe rude că fata a fost găsită.

”Mulțumim Poliției Romane pentru ajutor și implicare ! Încă nu stim foarte multe detalii, așteptăm să o aducă poliția acasă.. au sunat cei de la poliție și au spus doar că au găsit-o și că o vor aduce acasă”, ne scria mătușa Larisei, duminică seara.

Se pare că totul a fost doar o farsă, întrucât fata nu a mai ajuns acasă, iar poliția nu a confirmat găsirea ei. Potrivit mătușii, cel mai probabil, telefonul a fost o alarmă falsă.

Luni noapte, fata a revenit acasă, șa familie. Potrivit adevarul.ro, fata ar fi fost la iubitul ei, care locuiește într-un sat din Vâlcea. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili condiţiile exacte în care a dispărut fata.

LĂSAȚI UN MESAJ