20 C
Timișoara
vineri 31 mai 2024

La vamă cu copii xerox după certificatele de înmatriculare ale autoturismelor

Tupeu de nedescris pentru doi bărbați. Le-au prezentat polițiștilor de frontieră copii xerox după certificatele de înmatriculare ale autoturismelor.

Aceștia au rămas fără ele, după ce au fost depistați la frontiera Cenad cu autovehiculele ieșite din circulație. Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră, primul dintre șoferii depistați, de 33 de ani, se afla la volanul unui autoturism „Ford”. După efectuarea formalităților de frontieră i s-a solicitat să prezinte actele la control.

După câteva ore, polițiștii de frontieră au depistat un alt șofer, domiciliat în județul Olt, conducând un „Volkswagen” înmatriculat în Spania. Aceștia le-au declarat polițiștilor că nu ştiau că autovehiculele sunt radiate din circulaţie şi că au achiziţionat bunurile în Spania de la doi cetăţeni bulgari contra sumei de 7000 euro, respectiv 8000 euro.“În ambele cazuri, șoferii au prezentat copii xerox după certificatele de înmatriculare ale autoturismelor, lucru ce le-a ridicat suspiciuni polițiștilor de frontieră, care au efectuat verificări prin Punctul de Contact Oradea. Autoturismul Ford figura ca fiind radiat din circulație din data de 1 decembrie 2015, iar Volkswagen-ul din data de 2 decembrie 2015”, transmite conducerea Poliției de Frontieră.

Polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

(Foto: www.manager.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :