La Universitatea Politehnica din Timișoara se caută soluții pentru dezvoltarea unor ecosisteme inteligente de învățare

657

La Universitatea Politehnica din Timișoara se vor căuta, în această săptămână, soluții pentru dezvoltarea unor ecosisteme inteligente de învățare. Totul, în cadrul lucrărilor conferinței internaționale „Smart Learning Ecosystems and Regional Development” (SLERD), ce are loc în perioada 19 – 20 mai în capitala Banatului.

Invitații speciali ai conferinței vor fi Sorin Maxim, director general al ADR Vest, și Fred Garnett de la Knowledge Lab, Londra. La Timișoara mai sunt așteptați reprezentanți ai unor importante asociații europene, precum și personalități locale implicate în proiectul Smart City.

Programul conferinței cuprinde și o dezbatere pe tema Raportului de la Timișoara, „Educație mai bună pentru o Lume mai bună prin Ecosisteme inteligente centrate pe oameni”, care va fi asumat de toate asociațiile, va fi public și va fi transmis Comisiei Europene și Parlamentului European.

SLERD se află la prima ediție și are un program ambițios. Sperăm ca eforturile organizatorilor să fie răsplătite cu feedback pozitiv din partea participanților. Emoțiile noastre sunt cu atât mai mari cu cât joi, 19 mai, va avea loc și celebrarea a 20 de ani de la înființarea Centrului Multimedia„, a declarat Radu Vasiu, directorul Centrului Multimedia și președintele Senatului Universității Politehnica din Timișoara.

Evenimentul aniversar se va desfășura începând cu orele 16.30, în Amfiteatrul K1, Bul. V. Pârvan, nr. 2B, Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ